eur:
395.83
usd:
365.44
bux:
74012.72
2024. július 31. szerda Oszkár

Gázár-kalkulátort indított a KDNP

Gázár-kalkulátort indított honlapján a Kereszténydemokrata Néppárt, a programmal az érdeklődők kiszámolhatják, mennyivel fizetnek majd többet a fűtésért 2007-től.

A program a fogyasztott gáz mennyisége, a családi viszonyok és a jövedelem alapján mutatja meg, mennyit fizetett a fogyasztó idén és mennyit fog 2007-ben.

Deák András parlamenti képviselő hangsúlyozta: a kormány által bejelentett változások nagycsalád-ellenesek, hiszen például kisebb szorzó tartozik a gyerekekhez. A kereszténydemokrata politikus rámutatott: jövőre 200 helyett csak 100 milliárd forintot költ majd az állam a gázár támogatásra.

Soltész Miklós országgyűlési képviselő kiemelte: a legkevésbé rosszul járó réteg is tíz százalékkal fizet majd többet a gázért 2007-ben. Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: az áremelések következtében lecsúszik majd a középréteg, amely a szociális háló szétszakadásához vezethet.

A két politikus bejelentette: hamarosan távhő-kalkulátort is elindítanak a www.kdnp.hu oldalon (amely szerda délután nem volt elérhető).

MSZP: téves következtetés

Az MSZP szóvivője közölte: az ellenzéki képviselők nem ismerik az új gáz- és távhőtámogatási rendszert.

Az új rendszer a fogyasztók kétharmadának nyújt segítséget, ezen belül is fokozattan támogatja a gyermeküket, gyermekeiket egyedül nevelőket, valamint azokat a háztartásokat, ahol fogyatékkal élő személy van - tette hozzá Nyakó István.

Címlapról ajánljuk

Sántító ember így még nem vívott – elődöntőben a kardcsapat

Szilágyi Áron, Szatmári András és Gémesi Csanád – a nagy hármas 45-38-ra nyert az olaszok ellen a kardcsapatok negyeddöntőben, s bejutott a legjobb négy közé.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 31. 11:28
×
×
×
×