eur:
395.83
usd:
365.44
bux:
74012.72
2024. július 31. szerda Oszkár

A Wallis-csoporté lehet az MTV székháza

Eredményesen zárult a Magyar Televízió székházának felépítésével és üzemeltetésével megbízott cég eladására kiírt tender. A nyertes a Wallis-csoporthoz tartozik.

Czeglédi László, a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumának elnöke elmondta: az elnökség felhatalmazta őt és Rudi Zoltánt, az MTV elnökét, hogy kezdjen tárgyalásokat a nyertes társasággal a székház építésről és üzemeltetésről szóló szerződésről.

A Millenniumi Média Kft. tulajdonosi jogait gyakorló Kincstári Vagyoni Igazgatóság sajtóreferense a távirati irodának azt mondta: a pályázat nyertese a Wallis-csoporthoz tartozik, a részletekről azonban nem nyilatkozott.

A tenderkiírásban szerepelt, hogy a győztes cégnek kötelezettséget kell vállalnia az MTV új székházának felépítésére és üzemeltetésére.

A kormány 2 évvel ezelőtt döntött arról, hogy magántőke bevonásával valósuljon meg a beruházás, amelynek költségét akkor 20 milliárd forintra becsülték.

Címlapról ajánljuk

Sántító ember így még nem vívott – elődöntőben a kardcsapat

Szilágyi Áron, Szatmári András és Gémesi Csanád – a nagy hármas 45-38-ra nyert az olaszok ellen a kardcsapatok negyeddöntőben, s bejutott a legjobb négy közé.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 31. 11:28
×
×
×
×