eur:
395.77
usd:
366.02
bux:
73964.16
2024. július 31. szerda Oszkár

Döbbenetes vallomás az agyonvert férfi lányától

Október 15-én Olaszliszkán brutálisan meggyilkoltak egy tiszavasvári tanítót. A gyilkosság az áldozat tizennégy és ötéves lányai előtt történt. Az idősebbik lány döbbenetes őszinteséggel mondta el az általa átélteket.

"Arra lettem figyelmes, hogy kicsit meglökődik az autó, és apu mond valamit, valami olyasmit, hogy Úristen, elénk szaladt. Pár másodperc múlva már tört be az ablak, apu próbált volna továbbhajtani, akkor törték be a szélvédőt" - meséli az Olaszliszkán brutálisan meggyilkolt férfi 14 éves lánya.

"A két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hányan voltak ott, idősek, fiatalok, még gyerek is volt" - meséli a lány. Amikor pedig húgával maguk is kiabálni kezdtek, hogy ne bántsák az apjukat, megfenyegették őket: megverik, és megerőszakolják őket, ha nem hallgatnak el.

Amikor a támadók otthagyták édesapját, a lány kiszállt, és megnézte. "A felismerhetetlenségig össze volt verve" - mondja. Megpróbálta öt éves húgát biztonságba helyezni, ezért elindultak a város közepe felé.

Egy kislány mondta meg később a megvert férfi lányának: "apukádat zsákban vitték el". "Én ott teljesen összetörtem" - mondta a lány.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban is érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×