eur:
394.5
usd:
364.46
bux:
73773.41
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Saját zsebre bírságoltak, és még csuklóztattak is?

Négy autópályarendőrt és egy határőrt vettek őrizetbe, mivel az M5-ös autópályán a saját zsebükre bírságoltak meg főleg külföldi állampolgárokat - mondta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője az InfoRádióban.

Bariné Tóth Éva közölte: október 18-án eljárás indult a Szegedi Nyomozó Ügyészségen a balástyai autópálya-alosztály állományába tartozó négy rendőrjárőr ellen, valamint egy határőr-tiszthelyettes ellen is, aki ellen a Szegedi Katonai Ügyészség folytat eljárást.

A négy rendőrt előzetes letartóztatásba helyezték, a rendelkezésre álló adatok szerint 19 esetben ellenőriztek külföldi állampolgárokat, a felelősségre vonás helyett pénzt kértek és fogadtak el.

A Délmagyarország információi szerint a rendőrök tornagyakorlatok végrehajtására is kényszerítették a megállított autósokat. A szóvivő ezt nem erősítette meg.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×