eur:
393.2
usd:
363.39
bux:
0
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

A rendőrség tudja, de nem mondja, a Magosz mondaná, de nem tudja

A rendőrség meghozta a döntést, tudomásul veszi-e a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége november 2-án kezdődő demonstrációját vagy megtiltja a megtartását, de a határozat tartalmát csak az érintett hozhatja nyilvánosságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság döntött arról, hogy tudomásul veszi-e a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége november 2-án kezdődő demonstrációját vagy megtiltja a megtartását - közölte a BRFK sajtóügyeletese.

A döntésről az érintett felet a törvényes határidőn, azaz 24 órán belül tájékoztatja - mondta Kormos Endre, aki hozzátette: a határozat tartalmáról az érintett adhat tájékoztatást.

Az InfoRádió megkereste a Magoszt, ahol azt a tájékoztatást kapta, hogy a határozatot várhatóan csak pénteken kapják majd kézhez, így akkor tudnak tájékoztatni is.

A Magosz demonstrációs bizottságának vezetője, Budai Gyula kedden közölte: bejelentették a rendőrségen azon szándékukat, hogy november 2-tól mintegy ezer járművel tüntetnének a Parlament középső nagy parkolójában, valamint a pesti alsó rakparton a Lánchíd és a Margit híd között.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Szerdára halasztották a férfiak triatlonversenyét

A párizsi olimpia illetékes szervezőbizottsága, a NOB és az egészségügyi hatóságok kedd reggel fél hat óra körül úgy döntöttek, hogy triatlonban a férfiak versenyét a vízminőség miatt szerdára halasztják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×