eur:
389.28
usd:
362.07
bux:
68637.67
2024. május 8. szerda Mihály

Kuncze: az SZDSZ-t is támadták a szocialisták zárt ülésén?

A Szabad Demokraták Szövetségének elnöke szerint elképzelhető, hogy az MSZP választmányi ülésén elhangzottak teljes szövegében lesznek olyan részek is, amelyek a Szabad Demokraták Szövetségét támadják. Kuncze Gábor a közszolgálati televízióban kijelentette: "semmi különös" nincs az elhangzottakban.

Az SZDSZ elnöke tudomásul veszi, hogy egy pártnak vannak olyan megnyilvánulásai, amelyeket nem a nyilvánosságnak szán. "Lehet, hogy az MSZP választmányi ülésén elhangzottak teljes szövegében lesznek olyan részek is, amelyek a Szabad Demokraták Szövetségét támadják" - jelentette ki Kuncze Gábor a közszolgálati televízióban.

A pártelnök úgy fogalmazott, egy párt "sokszor belül akarja a közösségét erősíteni, lelkesíteni", lelket önteni beléjük, különösen ilyen választási vereséget követően, "ezért aztán ilyen ülésen elhangozhatnak olyan dolgok, amelyeket nem a nyilvánosságnak szánnak". Ebben - tette hozzá - semmi különös nincsen.

Kuncze Gábor nem zárta ki, ha a választmányi ülés teljes, három órás anyaga nyilvánosságra kerül, lehet, hogy lesznek benne olyan részek is, amelyek támadják a Szabad Demokraták Szövetségét, de "túlzottan ettől izgalomba jönni nem kell, és nem is jöttem".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Kínosan leszerepeltek az oroszoknak átadott fegyverek, tömeges légitámadást indított Moszkva Ukrajna ellen – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Kínosan leszerepeltek az oroszoknak átadott fegyverek, tömeges légitámadást indított Moszkva Ukrajna ellen – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Oroszország 2023 ősze óta kap fegyvereket Észak-Koreától, köztük számos rakétatípust is. A fegyverek hatékonyságával kapcsolatban azonban súlyos aggályok merülnek fel a bevetések alkalmával – írja az Ukrajinszka Pravda. Május 8-án az orosz erők tömeges légitámadást hajtottak végre Ukrajna több régiójában. A célpontok között stratégiai fontosságú létesítmények voltak, melyek közül többet is találat érhetett. Az ukrán légvédelem összesen 59 ellenséges eszközt semmisített meg - írta a Kyiv Post. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×