eur:
392.88
usd:
366.01
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Tanúként hallgatja meg a rendőrség Rogán Antalt

A rendőrség tanúként idézi be Rogán Antalt, a Fidesz kampányfőnökét az úgynevezett szerverügyben - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A BRFK sajtószóvivője hozzátette: a rendőrség korábban levélben kérte a fideszes politikust arra, hogy bocsássa a nyomozó hatóság rendelkezésére annak a három embernek a nevét, akiknek a felelősségét a Fidesz belső vizsgálata megállapította a szerverügyben.

Schőn Péter hangsúlyozta: Rogán Antal levélben válaszolt, de a rendőrség tanúként is beidézi. A szóvivő nem közölte a meghallgatás időpontját.

Schőn Péter korábban azt mondta: a rendőrség számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást.

Hiller István, az MSZP elnöke február 13-án jelentette be, hogy tudomása szerint a Fidesz egyik gépével anyagokat töltöttek le a szocialisták kampányanyagait tároló cég szerveréről.

A nagyobbik ellenzéki párt belső vizsgálatot rendelt el az ügyben megállapították három ember lehetséges felelősségét, ezért őket felfüggesztették.

A párt kampányfőnöke akkor a személyiségi jogok védelmére hivatkozva nem kívánta nyilvánosságra hozni az érintettek nevét.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×