INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Hiller szerint Magyarország nyugalmat akar

InfoRádió / MTI
Magyarország nyugalmat és biztonságot akar, nem felfordulást - jelentette ki Hiller István, az MSZP elnöke, miután találkozott Mécs Imre szabad demokrata politikussal, az MSZP parlamenti képviselő-jelöltjével. Az MSZP székháza előtt a Fidelitas és az 1956 Alapítvány tüntetett a kormányfő kóbor kutyás kijelentése ellen.

Hiller István szerint az elmúlt hetek eseményei alapján kimondható, hogy Magyarország, a magyar választók többet érdemelnek annál, mint ahogy a Fidesz a voksaikra vadászik.

Nincsen a Fidesznek programja Magyarországról, ezért beszél az MSZP-ről, ezért beszél a miniszterelnök-jelöltünkről - jelentette ki az MSZP elnöke.

Hiller István szerint ma mindenki láthatja mi a valódi tétje a választásnak: nyugodt építkezés vagy dühödt felfordulás.

Hiller István többi között arra reagált, hogy tünetést tartott az MSZP fővárosi székháza előtt a Fidelitas és az 1956 Alapítvány. A megmozdulással Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Veszprémben tett, a kóbor kutyákat és azok begyűjtését emlegető kijelentései ellen tiltakoztak.

A miniszterelnök beszédével kapcsolatban az MSZP elnöke közölte: a mondat világos, azt jelenti, hogy a szocialista párt nem konfliktusban, hanem egy demokratikus versengésben, választásban gondolkodik.

Kapcsolódó hang

Összefoglaló a tüntetésrõl és Hiller István sajtótájékoztatóról
 


A címlapról ajánljuk