eur:
394.07
usd:
365.23
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Több súlyos közúti baleset történt karácsony másnapján

Sem a tűzoltókhoz, sem a mentőkhöz nem érkezett a szokásosnál több riasztás az ünnepi hétvégén. Ebben az évben egyelőre nem voltak nagy karácsonyfatüzek sem. A viszonylag enyhe időnek köszönhetően a hajléktalanokhoz sem riasztották kiugróan magas számban a mentőket.

A mentőszolgálattól, a katasztrófavédelemtől és a tűzoltóktól kapott jelentések szerint nem volt kiugróan magas számú riasztás az ünnepi, hosszú hétvégén. Két esetben érkezett hívás karácsonyfatűz miatt, de egyik helyszínen sem kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk.

Az enyhe időjárásnak köszönhetően a hajléktalanok sem voltak a szokásosnál nagyobb veszélynek kitéve, így hozzájuk sem kellett kivonulniuk a mentőknek a megszokottnál gyakrabban.

Több súlyos közlekedési baleset történt karácsony második napján. Az 51-es úton egy kisgyermek vesztette életét, és négyen súlyosan megsérültek. Csongrád megyében egy ember meghalt, egyet pedig életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

Egy Cegléd térségében történt baleset után mentőhelikopterrel kellett kórházba vinni a sérültet, egy stoptáblával védett keszthelyi út-vasút kereszteződésbe behajtó személygépkocsit pedig motorvonat lökött a töltés mellé. Az autót egy ciprusi hölgy vezette, ő és utasa, egy görög nő egyaránt életveszélyesen megsérült.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 21:46
×
×
×
×