INFORÁDIÓ 

2018. március 17. szombat
Gertrúd, Patrik

Több súlyos közúti baleset történt karácsony másnapján

Infostart / InfoRádió
Sem a tűzoltókhoz, sem a mentőkhöz nem érkezett a szokásosnál több riasztás az ünnepi hétvégén. Ebben az évben egyelőre nem voltak nagy karácsonyfatüzek sem. A viszonylag enyhe időnek köszönhetően a hajléktalanokhoz sem riasztották kiugróan magas számban a mentőket.

A mentőszolgálattól, a katasztrófavédelemtől és a tűzoltóktól kapott jelentések szerint nem volt kiugróan magas számú riasztás az ünnepi, hosszú hétvégén. Két esetben érkezett hívás karácsonyfatűz miatt, de egyik helyszínen sem kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk.

Az enyhe időjárásnak köszönhetően a hajléktalanok sem voltak a szokásosnál nagyobb veszélynek kitéve, így hozzájuk sem kellett kivonulniuk a mentőknek a megszokottnál gyakrabban.

Több súlyos közlekedési baleset történt karácsony második napján. Az 51-es úton egy kisgyermek vesztette életét, és négyen súlyosan megsérültek. Csongrád megyében egy ember meghalt, egyet pedig életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

Egy Cegléd térségében történt baleset után mentőhelikopterrel kellett kórházba vinni a sérültet, egy stoptáblával védett keszthelyi út-vasút kereszteződésbe behajtó személygépkocsit pedig motorvonat lökött a töltés mellé. Az autót egy ciprusi hölgy vezette, ő és utasa, egy görög nő egyaránt életveszélyesen megsérült.


A címlapról ajánljuk