eur:
393.52
usd:
368.35
bux:
66064.86
2024. április 24. szerda György

Nem vallott a lejárt baromfiterméket forgalmazó cég vezetője

Nem volt hajlandó vallomást tenni annak a cégnek az ügyvezető igazgatója, amelynek csepeli üzemében mintegy 70 tonna lejárt szavatosságú baromfitermékeket foglaltak le a hét végén.

Bálint Gabriella, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte: a 33 éves férfit rossz minőségű termék forgalomba hozatalának előkészítésével gyanúsítják.

Az országos főállatorvos korábban arról számolt be, hogy rekordmennyiségű, több mint 73 ezer kilogramm csirke-, illetve pulykahúst foglaltak le a XXI. kerületi illegális telephelyen, amely élelmiszer tárolására, és átcsomagolására nem volt alkalmas, és a cégnek a nagy mennyiségű élelmiszer behozatalára sem volt engedélye.

Süth Miklós közölte: a Szlovákiából, Csehországból és Lengyelországból származó lejárt baromfitermékekről pénteken kaptak bejelentést.

Az országos főállatorvos hangsúlyozta: nem találtak a csepeli baromfiszállítmányból származó terméket a boltokban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Gyengülget a forint, a dollár egyre erősebb

Gyengülget a forint, a dollár egyre erősebb

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×