eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kövér László, az Országgyűlés elnöke köszöntő beszédet mond a Nemzetiségek és törvényhozás Magyarországon című, a dualista magyar állam nemzetiségi törvénye megalkotásának 150. évfordulója alkalmából rendezett konferencián az Országház Felsőházi üléstermében 2018. március 19-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Május 7-én alakulhat meg az új Országgyűlés

Május 7-8-án tartja alakuló ülését az Országgyűlés, amely először a migrációt támogató civil szervezetek tevékenységét szabályozó Stop, Soros! törvénycsomagról és az ország jövő évi költségvetésének tervezetéről kezdi meg a vitát – tudta meg a Magyar Idők.

Május 7-8-án, hétfőn és kedden tartja meg alakuló ülését az Országgyűlés. Az új összetételű parlament először a migrációt támogató civil szervezetek tevékenységét szabályozó Stop, Soros! törvénycsomagról és az ország jövő évi költségvetésének tervezetéről kezdi meg a vitát.

Orbán Viktor miniszterelnök már dolgozik az új kormánystruktúrán és feladatmegosztáson, amelyhez a kormánypártok elnökségétől megkapta már a felhatalmazást, és amelyet a parlament elé terjeszt majd annak megalakulása után. Jelentős változások, módosítások várhatók, nagy részben új emberekkel, részben új struktúrákkal készül kabinetet alakítani a kormányfő.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×