eur:
394.42
usd:
365.67
bux:
71738.76
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Unsplash.com

Hiánypótló funkció érkezik a YouTube-ba

A felhasználók a jövőben beállíthatják majd, hogy mikor állítsa le az alkalmazás a lejátszást.

Aki az elalváshoz YouTube-videókat szokott nézegetni, az már biztosan megtapasztalta a platform egy igen nagy hiányosságát: nem lehet beállítani, hogy mikor kapcsolja ki a lejátszást. Bár az okostelevíziós alkalmazásnál ez áthidalható azzal, hogy magát a tévét állítja be az ember, mikor kapcsolja ki magát, aki mobilon néz tartalmat, ezt nem teheti meg. Szerencsére azonban közel a változás – számolt be a hvg.hu.

Az Android Authority szúrta ki az androidos eszközökre szánt alkalmazás legfrissebb verziójában azt a kódrészletet, amely egyértelműen arra utal:

jön az elalváskapcsoló a mobilos YouTube-ba.

A várakozások szerint mindez lehetővé teszi, hogy a felhasználó beállítsa, mennyi idő után álljon le a lejátszás. A hátralévő idő értesítésként jelenik meg, ugyanakkor ez bármikor módosítható: átállítható a számláló, vagy akár le is lehet állítani a visszaszámlálást, így a felhasználó időkorlát nélkül folytathatja a videózást.

A funkció a jelek szerint az androidosok számára készül, ami érthető, a iOS-ben ugyanis rendszerszintű időzítőt lehet beállítani, ami minden lejátszást leállít. Az Androidnál erre nincs lehetőség. Hasonló funkció egyébként már van a Spotifyban és a YouTube Musicban is.

Hogy mikor lesz elérhető az újdonság, egyelőre nem tudni – jegyzik meg.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×