eur:
389.62
usd:
363.48
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Így ellenőrizheti, hogy ellopták-e az internetes jelszavát

A Google Chrome böngészője segít a tájékozódásban.

Érdemes elkerülni a jelszavak újrahasználását és az ismeretlen alkalmazások és bővítmények telepítését. Éppen erre szolgál a Chrome böngésző biztonsági ellenőrzése, amely gyors és egyszerű módja annak, hogy felmérje böngészője biztonságát – írja a 24.hu.

A Google 2020-ban indított szolgáltatása rendszeresen ellenőrzi a feltört jelszavak, a rosszindulatú bővítmények és az elavult szoftverek listáját is. Személyre szabott ajánlásokat és emlékeztetőket is beállíthatunk magunknak annak érdekében, hogy lépést tarthassunk a legújabb fenyegetésekkel, és a lehető legbiztonságosabbá tegyük a felhasználói élményt.

A Chrome böngésző asztali változatában a beéállításokban az adatvédelem és biztonság fület kell kiválasztani, majd a kék Ellenőrzés most gombra kell kattintani a képernyő közepén, majd érdemes elvégezni a böngésző által ajánlott módosításokat.

Androidon az első két lépés azonos, ezt követően azonban a Biztonsági ellenőrzés elemre kell kattintani, ahol szintén meg fog jelenni az Ellenőrzés most jelzés a jobb alsó sarokban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×