eur:
368.72
usd:
345.09
bux:
48350.72
2023. június 7. szerda Róbert
Nyitókép: Pixabay

Nagy változás jön a YouTube-on

Megszűnik egy zavaró hirdetési felület a videókon - áprilistól.

Áprilistól nem takarják majd ki a videók tartalmát a bosszantó bannerek a lejátszó fölött, ugyanis megszünteti azokat a YouTube – írja a hvg.hu.

Az asztali böngészős videónézés közben alulról beúszó, banner típusú, úgynevezett „overlay” hirdetések formátuma április 6-tól nem lesz majd látható. A döntést a videomegosztó azzal magyarázta, hogy az ilyen hirdetések a nézők számára zavarók lehetnek, mert sokat kitakarnak a tartalomból. Mobilon már rég nem lehetett ilyen hirdetési formátummal találkozni.

Mostantól a videólejátszóban csak olyan videóhirdetések lesznek, amelyek a videó előtt, közepén vagy után játszódhatnak le. A „termék megtekintése” felugró hirdetés is megengedett, és továbbra is lesznek bannerhirdetések az ajánlott videók listájában. A YouTube várakozásai szerint a hirdetési formátum megszüntetése nem lesz jelentős hatással a tartalomkészítők bevételeire.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Hatalmas károkat okozott a gátrobbantás, víz alatt Herszon - Háborús híreink szerdán

Hatalmas károkat okozott a gátrobbantás, víz alatt Herszon - Háborús híreink szerdán

Bár Kelet-Ukrajnában és az oroszországi Belgorod megyében továbbra is heves harcok folynak, a világ figyelme most mégis Herszon környékére összpontosul: kedd hajnalban átszakadt a Dnyeperen található Nova Kahovka-i vízerőmű, melynek következtében nemcsak a folyó déli ártere vált lakhatatlanná, de veszélybe került több százezer ember áram és vízellátása is. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×