eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Nyitókép: microsoft.com

Windows 11: színt vált a kék halál

Kilenc éve szomorú szmájlit kapott a hibaüzenet, öt éve már QR-kód is jár hozzá, most megint változik.

A Microsoft a híres és senki által nem kedvelt kék halál képernyőt is megváltoztatja a Windows 11-ben – írja a The Verge alapján a 24.hu. A szoftveróriás éppen teszteli, és a rendszer végleges stabil verziójával bevezeti a rendszer összeomlásakor jelentkező „fekete halált” (Black Screen of Death, BSOD), ami lényegében annyiban különbözik, hogy a teljes képernyőt elfoglaló hibaüzenet háttérszíne nem a rikító kék, hanem a némileg kellemesebb fekete.

A hibaüzenet ugyanaz marad: egy szomorú fejecske, QR-kód és maga a hibaüzenet. A Microsoft egyelőre nem kommentálta, hogy miért döntött a színváltás mellett.

2012-ben egy szomorú szmájlit tettek hozzá a képernyőhöz, 2016-ban az üzenetet kibővítették QR-kóddal.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×