eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Nyitókép: Pixabay

A munkára való koncentrálást is segíti a Windows 11 egy új funkciója

Megreformálják az egyik zenehallgatási módot.

Panos Panay, a Microsoft egyik legfontosabb embere mutatta be azt a még kidolgozás alatt álló funkciót, amely a Windows 11 egyik gyöngyszemének ígérkezik - írta a hvg.hu. A felhasználók úgynevezett fókusz perceket állíthatnak be, vagyis olyan időszakokat, amikor csakis egy dologra szeretnének koncentrálni. Hasonló megoldás most is létezik a Windowsban, de az új szoftver már a Spotifyt hívja segítségül.

Az ígéretek szerint a funkció, amelyet a szoftver óra alkalmazásában lehet majd elérni, illetve indítani, jóval több lesz, mint egy sima zenelejátszó - de a részletekről még keveset tudni. Az biztos, hogy a benne megtalálhatók közül kiválasztott dalokat mindig annyi ideig fogja lejátszani a program, amíg a fókuszálás tart.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×