eur:
393.67
usd:
368.81
bux:
65816.67
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: microsoft.com

Ki lehet szállni a Windows 11-ből, de csak rövid ideig

Mindössze tíz napja lesz a felhasználónak, hogy meghozza a döntést.

Néhány napig lehetővé tenné a Microsoft, hogy egyszerűen visszaállítsuk a jól bevált Windows 10 operációs rendszert, ha valamiért elégedetlenek lennénk a Windows 11-gyel – írja a hvg.hu.

Június végén jelentette be a Microsoft az új windowsos operációs rendszert, a Windows 11-et: 2022 elején kezdődik a szakaszos, globális telepítési időszak. Amint elérhetővé válik a váltás, értesítés jelenik meg a Windows Update szolgáltatásban, és ha a felhasználó beleegyezi a telepítésbe, akkor az automatikusan megtörténik.

Erre a választásra egy évük van a felhasználóknak, mert a Microsoft az közölte, "az ingyenes frissítési ajánlatnak nincs konkrét befejezési dátuma a jogosult rendszerek számára, a Microsoft azonban fenntartja a jogot, hogy végül megszüntesse az ingyenes ajánlat támogatását. Ez a befejezési dátum legkorábban egy év lesz az általános rendelkezésre állástól számítva.”

Ennél jóval kevesebb időt hagy a cég azoknak, akiknek valamiért nem tetszik a Windows 11, és visszatérnének a Windows 10-hez. Mindössze tíz napja lesz ugyanis a felhasználónak, hogy meghozza ezt a döntést, ez alatt az idő alatt egy beépített funkcióval egyszerűen visszaállhat. A Windows 10-et még 2025-ig támogatná a Microsoft.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×