INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Figyelmeztet a cég - listériával fertőzött két felvágott

Infostart / InfoRádió
A Reál márkatermékek minőség-ellenőrzése során kiderült, hogy két termék, a Pick Szeged Zrt. által gyártott "Reál Párizsi szeletelt 150g" és "Reál Sonka szeletelt 100g" Listeria Monocytogenes fertőzöttsége az előírt határ feletti, így a két termék fogyasztása az egészségre ártalmas lehet - figyelmeztet közleményében a cég.

A termékek visszahívása az üzletek polcairól a vizsgálat eredményét követően azonnal megtörtént, a Reál Hungária azonban kéri azon vásárlóit, akik az elmúlt napokban vásároltak a Reál Párizsi szeletelt 150 gr L0077-es tételszámú, vagy Reál Sonka szeletelt 100 gr-os L10085-ös tételazonosítóval ellátott termékekből, azokat ne fogyasszák el! Ezen termékek a vásárlás helyszínén visszaválthatók.

A Reál termékek minőségét a gyártói ellenőrzések mellett független szakértő szervezetek segítségével is folyamatosan ellenőrzik, ennek köszönhető, hogy a fertőzést sikerült felismerni és a veszélyesnek ítélt két terméket azonnal visszahívni az üzletek polcairól - hangsúlyozza a közlemény.

A címlapról ajánljuk