eur:
394.46
usd:
370.46
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Figyelmeztet a cég - listériával fertőzött két felvágott

A Reál márkatermékek minőség-ellenőrzése során kiderült, hogy két termék, a Pick Szeged Zrt. által gyártott "Reál Párizsi szeletelt 150g" és "Reál Sonka szeletelt 100g" Listeria Monocytogenes fertőzöttsége az előírt határ feletti, így a két termék fogyasztása az egészségre ártalmas lehet - figyelmeztet közleményében a cég.

A termékek visszahívása az üzletek polcairól a vizsgálat eredményét követően azonnal megtörtént, a Reál Hungária azonban kéri azon vásárlóit, akik az elmúlt napokban vásároltak a Reál Párizsi szeletelt 150 gr L0077-es tételszámú, vagy Reál Sonka szeletelt 100 gr-os L10085-ös tételazonosítóval ellátott termékekből, azokat ne fogyasszák el! Ezen termékek a vásárlás helyszínén visszaválthatók.

A Reál termékek minőségét a gyártói ellenőrzések mellett független szakértő szervezetek segítségével is folyamatosan ellenőrzik, ennek köszönhető, hogy a fertőzést sikerült felismerni és a veszélyesnek ítélt két terméket azonnal visszahívni az üzletek polcairól - hangsúlyozza a közlemény.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×