eur:
394.18
usd:
361.11
bux:
72028.77
2024. augusztus 11. vasárnap Tiborc, Zsuzsanna
Muszukajev Iszmail (kékben) és az albániai színekben szereplő Ismail Dudaev a férfi szabadfogású birkózók 65 kilogrammos súlycsoportjának bronzmérkőzésén a 2024-es párizsi nyári olimpián a párizsi Mars-mező Arénában 2024. augusztus 11-én.
Nyitókép: Illyés Tibor

Ötödik helyezett lett Muszukajev Iszmail

Akárcsak Tokióban, Párizsban is ötödik lett Muszukajev Iszmail. Pedig most nagyon közel járt az éremhez.

Másfél perc alatt hat pontot csinált a csecsen származású Islam Dudaev Muszukajev Iszmail ellen. A magyar birkózó két ponttal csökkentette a hátrányát, 2-6, de a challenge után kapott mind a kettő kettő-kettőt, 4-8. Újabb két ponttal közelebb ért Muszukajev, 6-8. Így ért véget az első menet.

Mögékerülésért majd egy újabb akcióért megint kapott az albán két-két pontot, 12-6,, neki 1:14-gyel a vége előtt 8-12 lett. Fél perccel a vége előtt Muszukajev egy nagyszerű négypontos akciót csinált, 12-12, s övé volt az utolsó pont.

Az albánok egy pontot kaptak challenge-ért, mert kivitte Dudaev Muszukajevet három másodperccel a vége előtt szőnyegen kívülre. Vitatható döntés volt, de a videós visszanézés után megkapta a győzelmet hozó pontot.

Muszukajev Iszmail ötödik lett, akárcsak Tokióban. Most nagyon közel volt a bronzhoz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
El-Erian: A részvénypiaci zűrzavar és a Fed hiányossága

El-Erian: A részvénypiaci zűrzavar és a Fed hiányossága

Tekintsük át, mi történt két jegybankkal kapcsolatban a múlt héten. Mindkét központi bank nagy múltra tekint vissza, a saját országán messze túlmutató befolyással rendelkezik, és mindkettő kénytelen volt kényes döntéseket hozni, amelyek célja az infláció további csökkentése oly módon, hogy közben ne okozzanak túl nagy károkat a növekedés és a munkaerőpiac szempontjából. Végül az történt, hogy a két intézmény 24 órán belül két nagyon eltérő megközelítésre jutott.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×