eur:
393.72
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kopasz Bálint: Fiatalon is el lehet érni remek eredményeket

Az olimpián induló 19 éves Kopasz Bálint kajakozó szerint Kenderesi Tamás úszó bronzérme azt bizonyítja, hogy fiatalon is el lehet érni remek eredményeket. Hasonlóan jó eredményben bízik az Európa-bajnoki bronzérmes kajakozó – derül ki a Kajak Kenu Szövetség interjújából.

Hogy telt az utolsó éjszaka, mennyire tudtál aludni? Volt-e benned izgalom az utazással, az olimpiával kapcsolatban?

Nem volt bennem izgalom, jól telt az éjszaka, nyugodtan aludtam. A verseny előtti napokban már biztos lesz bennem izgalom – nagyon várom már.

Az utolsó hetek hogy zajlottak?

Jól sikerült a felkészülésünk. Könnyebbre fogtuk az utolsó hetet, ez a bevett szokás nálunk.

Alig fél órával ezelőtt az úszó Kenderesi Tamás, aki szintén 19 éves, bronzérmet szerzett pillangón. Ez ad-e valami pluszt neked?

Ez is azt mutatja, hogy lehet fiatalon is elérni szuper eredményeket. Remélem, én is el fogok érni valami jó kis eredményt.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×