eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Egymásra talált a magyar válogatott és az ország

Egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet a magyar válogatott, sem utolsó mérkőzésén, sem a tornán - mondta Dénes Tamás futball-szakíró. Az InfoRádió munkatársa a belgáktól elszenvedett négygólos vereség után értékelte a csapat teljesítményét.

„A belga válogatott a világ második legjobbja a FIFA-ranglista szerint, és sokkal jobb képességű játékosokból áll, mint a magyar válogatott” - emlékeztetett Dénes Tamás.

„Bátran kezdett a magyar csapat, ám egy kicsit zavarodottan amiatt, hogy az utolsó pillanatban megsérült, combizomhúzódást szenvedett Kleinheisler László, ezért váltani kellett” - véli a futball-szakíró.

„Nyíltan játszottunk – talán alapot adott erre az előző mérkőzések eredménye –, de a belgák olyan elképesztős sebességkülönbségben voltak, ami meglepő volt” - fogalmazott.

„Elhittük azt, hogy a magyar válogatott közeledett sokat a világelithez. Azt gondolom, hogy ez a realitás: a magyar válogatott bejutott a legjobb 16 közé az Európa-bajnokságon – amire előzetesen nagyon kevesen számítottak, és még kevesebben, hogy csoportelsőként teszi majd ezt” - véli Dénes Tamás.

A futball-szakíró szerint becsületre méltó, hogy amikor lehetett látni, hogy a belgák jobbak, vezettek, egymás után alakítják ki a helyzeteket, akkor is megpróbált a magyar csapat támadni.

„Bátran futballozott, és kísérletezett az egyenlítéssel. Ha egy picit nagyobb szerencséje van, akkor ki is egyenlíthetett volna, de úgy éreztem, hogy ha sikerülne az egyenlítés, a belgáknak lenne rá válasza” - mondta.

„Van egy csapat, és ennek a csapatnak van egy szurkolótábora. Az ország és a csapat egymásra talált ezen a tornán. Egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet a magyar válogatott sem a belgák elleni mérkőzésen, sem az Európa-bajnokságon, és kétségtelen tény, hogy néhány magyar futballistára felfigyelt Európa” - hangsúlyozta az InfoRádió munkatársa.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×