eur:
393.02
usd:
366.54
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Nem zavarták haza a szexbotrányba keveredett válogatott kapust a spanyolok

A címvédő spanyol válogatott kapusát, David de Geát annak ellenére nem küldték haza a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságról, hogy egy szexbotránnyal összefüggésben hazájában rendőrségi vizsgálat folyik ellene.

"Minden hazugság, amit rólam mondanak. Engem leptek meg leginkább a hírek, de nagyon nyugodt vagyok, mert tudom, hogy mit csináltam, és tudom, hogy semmi sem igaz az elhangzottakból" - közölte a spanyolok péntek esti sajtótájékoztatóján a 25 éves David de Gea, aki bejelentette azt is, hogy a csapattal marad. Hozzátette: a jogászai kezelik az ügyét, ő kizárólag a kontinenstornára koncentrál.

Az El Diario című spanyol lap pénteken rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy az áprilisban különböző szexuális bűncselekmények és pénzmosás miatt letartóztatott Ignacio Fernandez Allende pornófilm-producer ügyében a Manchester United kapusa, David de Gea, valamint az Athletic Bilbao balszélsője, Iker Muniain is érintett.

A rendőrség információi az ügy egyik sértettjétől származnak, ő beépített ember volt, jelenleg pedig védett tanú. A nőnek kellett tartania a kapcsolatot a szexuális szolgáltatásokat igénybevevő labdarúgókkal. Beszámolója szerint 2012-ben egy másik nővel együtt - akaratuk ellenére - futballistákkal kellett szexuális kapcsolatot létesíteniük egy olyan estén, amelyet De Gea szervezett és finanszírozott egy madridi szállodában. Az este során a labdarúgók többször is erőszakoskodtak a nőkkel.

De Gea további négy Manchester United-játékost is be akart szervezni, de arra nincs bizonyíték, hogy ez a csoportos találkozó valóban lezajlott-e.

Muniain és de Gea a whatsapp nevű kommunikációs csatornán tartotta a kapcsolatot egymással és a nővel, ezeket a beszélgetéseket a rendőrség megszerezte, és bizonyítékként használja az eljárásban.

Kettőjük bűnösségét egy másik áldozat vallomása is alátámasztja, aki az eset idején még fiatalkorú volt. Egy másik spanyol lap, az El Confidencial cikke szerint az ügynek részese volt a Real Madrid támadó középpályása, Isco is.

A legutóbbi két kontinenstornán győztes spanyolok hétfőn Csehország legjobbjai ellen kezdik meg szereplésüket az Eb-n, azt követően pedig Törökország és Horvátország együtteseivel találkoznak a csoportkörben.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×