eur:
393.13
usd:
367.72
bux:
66074.04
2024. április 24. szerda György

Storck erős védelmet, magabiztos játékosokat akar

Az Európa-bajnoki rajtig hátralévő néhány napban tovább szeretné erősíteni a védelmet Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A német szakember kedden már Franciaországban, Mougins városában nyilatkozott az M4 Sportnak azt követően, hogy a nemzeti csapat 13.25 órakor landolt a nizzai repülőtéren.

Bernd Storck kiemelte, nagyon lényeges a jó rajt a kontinensviadalon, így a következő napok legfontosabb feladata az lesz, hogy maximálisan felkészüljenek az osztrákok elleni összecsapásra. Hozzátette, neki mint kapitánynak erősítenie kell a játékosok önmagukba vetett hitét, hogy minél magabiztosabban fussanak ki a találkozóra.

A németek elleni szombati barátságos mérkőzéshez visszakanyarodva ismételten megjegyezte, pozitívnak értékeli, hogy a világbajnok ellen 50 ezer ember előtt is megpróbálták a saját játékukat játszani.

Az Eb-n 44 év után résztvevő magyarok elsőként június 14-én az osztrákokkal találkoznak Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izland, végül június 22-én Lyonban Portugália lesz az ellenfelük a csoportszakaszban.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Hogyan és miből valósítaná meg az EU a zöld átállást?

Hogyan és miből valósítaná meg az EU a zöld átállást?

Egyre nagyobb figyelmet kap az unióban a zöld átállás megvalósítása, amihez különböző támogatási keretösszegek állnak rendelkezésre. A legnagyobb prioritás most ezen a téren az EU-ban a tiszta energia kérdése. Az ebbe történő befektetés segít megvalósítani a célokat. Az Európai Bizottság több fronton küzd a zöld átállás megvalósulásáért, ehhez 93 milliárd euró áll rendelkezésre, amivel ez most a legnagyobb ilyen projekt a világon - hangzott el a Portfolio Sustainable Tech 2024 konferenciáján, ahol Petri Bernadett, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium közvetlen uniós források felhasználásának koordinációjáért felelős miniszteri biztos, a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI) ügyvezető igazgatója többek között az EU-s pályázati lehetőségekről beszélt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×