eur:
393.89
usd:
364.72
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Philadelphia, 2011. augusztus 11.Jürgen KLINSMANN, az amerikai labdarúgó-válogatott  német szövetségi kapitánya a kispadon ül, mielőtt megkezdődik csapatának barátságos mérkőzése Mexikó ellen a pennsylvaniai Philadelphiában 2011. augusztus 10-én. A találkozó később 1-1-es döntetlennel végződött. (MTI/EPA/Andrew Gombert)
Nyitókép: MTI/EPA/Andrew Gombert

Jürgen Klinsmann tippelt a bronzmeccs kimenetelére

Szerinte az egyetlen futballesemény a vb, ahol ér valamit a bronz.

A korábbi német szövetségi kapitány, Jürgen Klinsmann úgy véli, hogy a labdarúgó-világbajnokság bronzmérkőzése semmi esetre sem értéktelen.

"Úgy gondolom, hogy a vb az egyetlen futballesemény, amelyen a harmadik hely ér valamit. Harmadikként zárni a tornát nagy dolog" - fogalmazott a játékosként 1990-ben világbajnok labdarúgó a BBC-nek írt véleménycikkében.

Klinsmann visszaemlékezett a 2006-os, számukra hazai rendezésű világbajnokságra, amelyen szövetségi kapitányként megnyerte a "kisdöntőt" a Nationalelffel.

"Nagy dolog volt, hogy ennek a csodálatos vb-nek a végén Portugáliával a harmadik helyért játszhattunk és nagyon örültünk a győzelemnek" - mesélte, hangsúlyozva, hogy nagyszerű érzés egy vb-t győzelemmel befejezni és emelt fővel hazautazni.

A katari világbajnokság bronzmérkőzését szombaton 16 órától rendezik Marokkó és Horvátország részvételével. A német szakember szerint Marokkó, amely első afrikai csapatként került vb-elődöntőbe, "megkoronázhatja csodálatos menetelését", de a horvátok is nagyon motiváltan fognak pályára lépni.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×