eur:
393.32
usd:
367.58
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Twitter

Csak egy vidra tudta biztosan, hogy a japánok legyőzik a németeket

Volt olyan szurkoló, aki hitt Taiyónak, sok pénzt keresett vele.

Nem sokan sejtették, hogy Japán le fogja győzni Németországot a katari vb-n, Taiyo a tokiói Maxell Aqua Park Shinagawa vidrája viszont ilyen volt – írja az Insider alapján a 24.hu.

Nyolcéves állatot egy nappal a mérkőzés előtt hozták ki az aquaparkból, három vödröt tettek elé, az egyiken Japán, a másikon Németország zászlaja volt, míg a harmadik sárga volt, ez jelezte a döntetlent. Taiyo kapott egy pici focilabdát, majd némi gondolkodás után a „japán vödörbe” tette azt.

Taiyo a szurkolók elismerését is kivívta, amiért sikerüt eltalálnia a győztest. Volt olyan, aki a vidra jóslata alapján fogadott és nyert 150 dollárt.

Japán nem először használ vidrát az eredmények előrejelzésére, Chippu például a 2014-es vb-n azt jósolta, hogy Görögország legyőzi Japánt, de az a meccs döntetlen lett.

A világ leghíresebb jósállata Paul, a polip volt, aki bámulatosan jósolt a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság és 2010-es világbajnokság alatt, utóbbi esetében a végső győztes Spanyolország nevét is eltalálta. Szintén népszerű lett Rabio, a japán polip, amely tökéletesen jósolta meg Japán vb-meccseinek eredményét a 2018-as tornán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×