INFORÁDIÓ 
2019. február 18. hétfő
Bernadett

foci-vb 2018

párizs

eiffel-torony

Párizs, 2017. szeptember 29. Az építmény eddigi 300 millió látogatója előtt tisztelegnek az Eiffel-torony díszkivilágításával Párizsban 2017. szeptember 28-án. A francia főváros jelképének tekintett műemlék 1889 óta fogadja az érdeklődőket. (MTI/EPA/Caroline Blumberg)

Nem bízzák a véletlenre

Infostart

Az Eiffel-tornyot biztonsági okokból lezárják, de a torony előtti Mars-mezőre 90 ezer embert várnak vasárnap este Párizsban, hogy élőben, kivetítőkön nézzék a Franciaország-Horvátország világbajnoki döntőt.

A Franciaország-Horvátország döntő közvetítése miatt a Mars-mezőn, a torony előtti hatalmas közparkban, a párizsi prefektúra biztonsági okokból az Eiffel-torony lezárását kérte - közölte a turistalátványosságot működtető vállalkozás.

Az Eiffel-torony vezetősége arról tájékoztatja azokat a turistákat, akiket már előzetesen megvásárolták a belépőjegyüket, hogy két hónapon belül visszatérítik a jegyek árát.

A torony egyébként szombaton sem nyit ki a francia nemzeti ünnep miatt.

Anne Hidalgo párizsi főpolgármester hetekkel ezelőtt jelezte, hogy amennyiben Franciaország bejut a labdarúgó-világbajnokság döntőjébe, a város megnyit egy szurkolói zónát a Mars-mezőn, ahol egyébként szombat este a nemzeti ünnep alkalmából tűzijátékkal végződő ingyenes koncertet rendeznek.

Nyitókép: MTI/EPA/Caroline Blumberg
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    Portfolio
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018