eur:
392.54
usd:
365.9
bux:
66720.16
2024. április 26. péntek Ervin
Párizs, 2017. szeptember 29.Az építmény eddigi 300 millió látogatója előtt tisztelegnek az Eiffel-torony díszkivilágításával Párizsban 2017. szeptember 28-án. A francia főváros jelképének tekintett műemlék 1889 óta fogadja az érdeklődőket. (MTI/EPA/Caroline Blumberg)
Nyitókép: MTI/EPA/Caroline Blumberg

Nem bízzák a véletlenre

Az Eiffel-tornyot biztonsági okokból lezárják, de a torony előtti Mars-mezőre 90 ezer embert várnak vasárnap este Párizsban, hogy élőben, kivetítőkön nézzék a Franciaország-Horvátország világbajnoki döntőt.

A Franciaország-Horvátország döntő közvetítése miatt a Mars-mezőn, a torony előtti hatalmas közparkban, a párizsi prefektúra biztonsági okokból az Eiffel-torony lezárását kérte - közölte a turistalátványosságot működtető vállalkozás.

Az Eiffel-torony vezetősége arról tájékoztatja azokat a turistákat, akiket már előzetesen megvásárolták a belépőjegyüket, hogy két hónapon belül visszatérítik a jegyek árát.

A torony egyébként szombaton sem nyit ki a francia nemzeti ünnep miatt.

Anne Hidalgo párizsi főpolgármester hetekkel ezelőtt jelezte, hogy amennyiben Franciaország bejut a labdarúgó-világbajnokság döntőjébe, a város megnyit egy szurkolói zónát a Mars-mezőn, ahol egyébként szombat este a nemzeti ünnep alkalmából tűzijátékkal végződő ingyenes koncertet rendeznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×