eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kedvezmény a sportrajongóknak

A MÁV-csoport 50 százalékos utazási kedvezménnyel, megerősített szolgálattal és utasbiztonsági kampánnyal várja a szurkolókat.

A 17. FINA Világbajnokság versenyszámaira jegyet vásárló nézők vonattal féláron utazhatnak a rendező városokba szurkolni, annak az együttműködési megállapodásnak köszönhetően, melyet a MÁV-START Zrt.-vel kötött a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. 

  • Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvényre szóló belépőjegy felmutatásával együtt érvényes.
  • Az otthon nyomtatott FINA belépőjegyeket a rendezvény helyszínein, a MÁV-START pénztárban le kell bélyegeztetni.
  • A Duna Arénában és a Margitszigeten, 10 és 20 óra között a MÁV-START standjánál, Balatonfüreden a vasúti mobilpénztárnál lesz lehetőség a jegyek bélyegzésére és belföldi, illetve nemzetközi vonatjegyek vásárlására is.
  • A sportesemény látogatói ugyanezeken a helyszíneken utazási információkat kérhetnek, és a fővárosi standoknál gyereksarok is lesz.

A vasúttársaság a nagy budapesti pályaudvarokon több pénztárral és jegyautomatákkal, Balatonfüreden mobilpénztárral várja a jegyvásárlókat.

Balatonfüreden, a napokban átadott felújított vasútállomáson utasbiztonsági kampánnyal készülnek 15-től 21-ig, a világbajnokság arculati elemeivel felmatricázott mozdony pedig június közepétől, országszerte hirdeti a nemzeti vasúttársaság elkötelezettségét és nagyrabecsülését a vb és a világversenyen részt vevő sportolók iránt.

A MÁV-csoport többek között megerősített szolgálattal készül a világeseményre: növelték a pénztárosok, valamint a járműszerelők, a kocsivizsgálók, a takarítók, a biztonsági őrök, a polgárőrök és a készenléti rendőrök számát, valamint tartalék szerelvények és mozdonyok is készenlétben állnak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×