eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés

Ez az Eb eddigi leghíresebb szelfije

Ha egy szurkoló berohan a pályára, általában a vezető operatőr kamerát vált, a játékosok közül pedig az, akit célba vesz a rendbontó, semleges testbeszéddel igyekszik mutatni, nem kér a találkozásból. Néha talán még tart is attól, mi fog következni, mi a beszaladó néző szándéka. A portugál–török-meccsen kicsit másképpen történt.

A berohanó, külseje alapján körülbelül tíz-tizenegyéves rajongó Cristiano Ronaldót vette célba. A jobb kezében hozta a mobiltelefonját, hogy közös képet készítsen a portugál sztárral.

Ronaldo apaként viselkedett, talán átfutott az agyán, neki is van körülbelül ekkora gyereke, akinek sokat jelent egy futballsztárral való találkozás.

Kitárt karokkal fogadta a fiút, s a lehető legszélesebb mosolyával nézett bele a kamerába, a közös képbe.

Félreértés ne essék: helytelen cselekedet berohanni a meccs hajrájában a gyepre, még egy srácnak is. De Cristiano Ronaldo kétségtelenül nagyon emberien kezelte a helyzetet.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Az elmúlt hét évtizedek óta nem látott felfordulással telt az amerikai politikában: miközben a demokraták az elnöki hivatalt elfoglaló párttársuk újraindulását igyekeztek megpuccsolni, mindent a feje tetejére állított a Donald Trump ellen szombaton megkísérelt merénylet híre. A hetek óta tartó nyomásgyakorlás a sajtóértesülések szerint az eddigi legközelebb járhat céljához, hiszen Joe Biden immáron Kamala Harris esélyeiről kérdezte tanácsadóit, és fontolgatja, hogy visszalépjen a párt 2024-es elnökjelöltségétől. Attól, amit 2020-as ellenfele épp csütörtökön fogadott el a republikánusok jelölőgyűlésén. De mit mondanak a számok, valóban ennyire tarthatatlan Biden helyzete a közvélemény-kutatások fényében? És kik indulhatnak a demokraták részéről a legnagyobb eséllyel? A nyilvános és kiszivárgott adatokat is szemügyre vettük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×