eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott csapatkapitánya ünnepel gólja után a Portugália - Írország barátságos labdarúgó-mérkőzésen Aveiróban 2024. június 11-én. A portugál válogatott 3-0-ra győzött. Ronaldo két góllal járult hozzá a győzelemhez.
Nyitókép: MTI/AP/Luis Vieira

Szigorítás jön a pályára beugráló szurkolók miatt

Az Európa-bajnokság minden meccséről kitiltják, ha valaki beugrik a nézőtérről a pályára.

3–0-ra verte a portugál válogatott Törökország csapatát szombat este az Eb-n, de a meccs nem csak erről lett emlékezetes, hanem arról is, hogy legalább hat néző beugrott a meccs közben és a lefújás után a pályára, hogy fényképezkedhessenek Cristiano Ronaldóval.

A Reuters beszámolója szerint a szervezők extra biztonsági intézkedésekkel készülnek Portugália következő meccsére – hogy pontosan milyenekkel, azt épp azért nem hozta nyilvánosságra az UEFA, hogy nehezebb legyen kijátszani a rendezőket – írja a hvg.hu.

Azt mindenesetre megírta az európai szövetség, hogy ha bárki is berohanna a pályára, azt kitiltanák az Eb összes meccséről, és feljelentést is tennének ellene.

Robert Martinez, a portugálok szövetségi kapitánya azt is hozzátette mindehhez: szerencséjük volt, hogy minden néző, aki bement a pályára, jószándékú volt, de arra nem lehet alapozni, hogy ez mindig így is lesz.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×