eur:
396.38
usd:
370.93
bux:
70950.32
2024. június 26. szerda János, Pál
Ádám Martin a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. Magyarország-Olaszország 0-2.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A finnek egészen más véleménnyel vannak az Ádám Martinról készült mémekről

A finn sajtó testszégyenítést kiáltott a magyar válogatott Svájc ellen játszott mérkőzése után elindult mémekre, amikben Ádám Martin testalkatával viccelődnek, és amiken maga a labdarúgó is jól szórakozott.

Ádám Martin egy perc alatt lett világhírű. A magyar válogatott játékosa csereként állt be Svájc ellen, s nem sokkal később már az egész világ róla beszélt. Egy nappal a mérkőzés után pedig már ellepték az internetet a vele kapcsolatos mémek is. A 29 éves csatár a vasárnapi sajtótájékoztatón azt mondta, visszajut hozzá egy-két mém, nagyokat nevet rajtuk. "Ha Németországnak győztes gólt rúgok, akkor nem azért lesz, mert a mémeket nézegettem és ez felhúzott volna" - fogalmazott.

Mint arról az Origo beszámolt, a finn Helsingin Sanomat című lapban megjelent cikkben időközben arról írnak, hogy a mémekben

Ádám Martint a teste miatt megszégyenítették,

amikor azon élcelődtek, hogy a magyar játékos nem úgy néz ki, mint egy profi labdarúgó.

A Nemzeti Sport munkatársa, Borbola Bence a finn lapnak elmondta, őt is nagyon meglepte ez az őrület, amely Ádám Martin miatt kitört. Megpróbálta a finneknek elmagyarázni, hogy mindez most csak a világ számára érdekes, mert Magyarországon ez eddig nem volt téma.

A meglepett finn újságíróknak a Nemzeti Sport munkatársa azt mondta: "Túlsúlyosnak tűnik, de valójában nem az. Mindig is ilyen volt. Elmesélte, hogy gyerekként ilyen volt már az alkata. Az ő erőssége, hogy nagyon erős és a testével jól védi a labdát". A magyar lap megjegyzi még, hogy Ádám Martin remek góllövő, gólkirály is volt Magyarországon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×