eur:
394.85
usd:
367.91
bux:
69885.71
2024. június 18. kedd Arnold, Levente
Nyitókép: Fotó: X / MLSZ

Megérkezett a magyar válogatott a stadionba, vonulnak a szurkolók

Bő két órával a 15 órakor kezdődő mérkőzés előtt megérkezett a magyar válogatott a kölni stadionba. Vonulnak a szurkolók a központból a stadion felé.

A magyar válogatott kék busza megérkezett a kölni RheinEnergie stadionhoz, ahol 15 órakor Eb-mérkőzést játszik Svájccal. Tömő Attila csapatmenedzser szállt le először, majd Cosimo Inguscio másodedző. Utána szép sorban a játékosok és a stáb többi tagja.

A fehér pólót és melegítő nadrágot viselő, a külföldiek szerint (is) kifejezetten elegáns magyar játékosok bevonultak a szemre elég szűk, de több részből álló öltözőbe, ahol már várta őket a kikészített szerelés.

Utána kisétáltak a gyepre, szemrevételezték, változott-e péntek óta a gyep állapota. Közben a magyar újságírók között elterjedt, hogy két meglepő változás lesz az összeállításban,

Fiola és Szalai Attila is kezdeni fog.

A magyarok után megérkeztek a svájciak is, érdekes volt látni, hogy a két csapat játékosai milyen békésen, könnyedén beszélgettek egymással. Szoboszlai Dominik, például Noah Okaforral, a Milan csatárával, akivel két éven keresztül klubtársak voltak Salzburgban.

A szurkolók ezrével közelítették meg a stadiont kora délután - az M4 Sport informcáiói szerint 15 ezer magyar lesz ott a meccsen, a vonuláson az MTI szerint 5 ezren vettek részt közülük. Már a gyülekező ideje alatt, még a menet indulását megelőzően felcsendültek a jól ismert szurkolói rigmusok, így többek között a "Ria, ria, Hungária", a "Hajrá, magyarok!", valamint a 2016-os Eb-szereplés óta hagyományossá vált "Az éjjel soha nem érhet véget" című dal. A rendőrség néhány alkalommal felszólította a csoportot arra, hogy pirotechnikai eszközöket ne használjanak, miközben az indulásig egyfolytában érkeztek a drukkerek a menet végéhez. A többezer fős tömeg nagyjából 12.30-kor indult el a stadion irányába

A magyar válogatott a csaknem ötvenezer néző befogadására alkalmas kölni stadionban az idei Bajnokok Ligája-döntő játékvezetőjének, a szlovén Slavko Vincicnek a sípjelére kezdi meg szereplését 15 órakor.

Címlapról ajánljuk
Kalas Vivien: Magyarország nem tudja megakadályozni Ursula von der Leyen újrajelölését

Kalas Vivien: Magyarország nem tudja megakadályozni Ursula von der Leyen újrajelölését

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézet főreferense több konkrétumra számított a hétfői, nem hivatalos EU-csúcson, de így is biztos benne, hogy hamarosan döntés születik az uniós csúcsvezetők személyéről, csak két konfliktust még rendezni kell.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×