eur:
392.9
usd:
365.82
bux:
66604.86
2024. április 26. péntek Ervin
Paul Pogba és Didier Deschamps szövetségi kapitány a francia válogatott edzésén a Puskás Arénában 2021. június 18-án. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő francia válogatott Magyarország ellen lép pályára június 19-én Budapesten.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A francia válogatott menni akart a pesti Marriottból – a svájciak elintézték

A világbajnok kudarcának okait kutatva kiderült, a csapat tagjai folyamatosan panaszkodtak a budapesti szállásukra.

A francia labdarúgó-válogatott világbajnokként érkezett a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra, és hiába végzett végül a csoportja élén – közben a magyar csapat ellen 1-1-es döntetlent játszva –, a Svájc elleni nyolcaddöntőt 3-1-es vezetésről elbukta, a végén 11-esekkel esett ki. A kudarc okát kutatva az Athletic cikke – amelyet a 444.hu idéz – érdekes elemre bukkant.

A válogatott nem alkotott egységes csapatot az Eb-n, néhányan kimenőt is kaptak a szünnapokon. A játékosok a budapesti Marriottban szálltak meg, de egyáltalán nem érezték jól magukat. Hiányolták a luxust, és fájlalták, hogy egy tetőteraszon eltöltött estét leszámítva sehol sem tudtak együtt pihenni. Nem tetszett nekik, hogy a belvárosban laknak, és arra is panaszkodtak, hogy nem lehetett tágra nyitni a szobák ablakait. A L'Équipe szerint Paul Pogba nyíltan megmondta Didier Deschamps szövetségi kapitánynak, hogy utálják a szállást, és le akarnak lépni, amint lehet.

Az eredeti tervek szerint nem is Budapesten lakott volna a francia válogatott, hanem Gárdonyban foglalt le egy kisebb szállodát és az ottani futballközpontot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ugrik az OTP részvénye

Ugrik az OTP részvénye

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×