eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Juhász Roland (b2) vitatkozik az orosz játékvezetővel, Szergej Karaszjovval, aki büntetőt ítél a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja második fordulójában játszott Izland - Magyarország mérkőzésen a marseille-i Velodrome Stadionban 2016. június 18-án. Mellettük Lang Ádám (b) és Kleinheisler László (j).
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Egy régi, kellemetlen ismerős vezeti a német–magyar Eb-meccset

Az orosz Szergej Karaszjov öt évvel ezelőtt az Európa-bajnokságon nem lopta be magát a magyar futballszurkolók szívébe.

Az orosz Szergej Karaszjov vezeti szerdán a Németország–Magyarország találkozót az Európa-bajnokság F-csoportjának utolsó fordulójában – derült ki az UEFA tájékoztatásából. A videobíró az olasz Massimiliano Irrati lesz, a negyedik játékvezető pedig a holland Danny Makkelie.

A 42 éves orosz játékvezető az előző Eb-n is vezetett a magyar csapatnak, ő fújta a sípot az Izland–Magyarország csoportmeccsen Marseille-ben, meglehetősen sajátos stílusban, az 1–1-es döntetlenhez egy vitatható izlandi 11-essel járult hozzá, és nem lehetett azzal vádolni, hogy a meccs bármelyik pillanatában is a magyaroknak kedvezett volna. Még egy válogatott mérkőzésen fújt a magyaroknak: 2015-ben a görögök elleni gól nélküli Eb-selejtezőn.

Karaszjovnak ezen az Eb-n ez lesz a második meccse, ő vezette az Olaszország–Svájc találkozót (3–0).

A magyar válogatott szerdán 21 órakor mérkőzésik meg a németekkel Münchenben. A csoport másik összecsapásán, a budapesti Portugália–Franciaország meccsen az idei Bajnokok Ligája-döntőt is vezető, spanyol Antonio Mateu Lahoz dirigál.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×