eur:
396.03
usd:
354.84
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
Játékosok az Anderlecht edzésén a csapat brüsszeli edzőközpontjában a Ferencváros elleni Európa-liga alapszakasz-mérkőzés előtti napon, 2024. szeptember 24-én.
Nyitókép: Játékosok az Anderlecht edzésén a csapat brüsszeli edzőközpontjában a Ferencváros elleni Európa-liga alapszakasz-mérkőzés előtti napon, 2024. szeptember 24-én. MTI/Kovács Tamás

Ez várja a Fradit az Anderlecht stadionjában

Telt ház ugyan nem várható, de így is nagy az érdeklődés az Anderlecht és a Ferencváros labdarúgócsapatának szerdai Európa-liga mérkőzése iránt.

A brüsszeli együttes kedd délelőtti edzése közben a házigazdák kommunikációs vezetője arról tájékoztatta a közmédiát, hogy a több mint húszezer néző befogadására alkalmas Lotto Parkban előreláthatólag 16-17 ezer drukker, köztük 400-500 ferencvárosi bíztatja majd a csapatokat.

Az időjárási előrejelzések szerint esős idő várható a következő napokban, a hazaiak tréningje alatt az első 15 percben egymást váltotta a napsütés, a szél, a hideg és az eső, így eléggé kiszámíthatatlan körülményekre kell készülnie a Ferencvárosnak.

A magyar bajnok eközben már megérkezett Brüsszelbe, Pascal Jansen, az FTC vezetőedzője 17.30-kor tartja meg a hivatalos meccs előtti sajtótájékoztatóját, ezt követően pedig edzést vezényel tanítványainak az összecsapás helyszínén.

A találkozó 21 órakor az osztrák Julian Weinberger sípjelére kezdődik, a mérkőzést az M4 Sport, az m4sport.hu, valamint a Nemzeti Sportrádió és a Kossuth Rádió is élőben, ingyen, regisztráció nélkül közvetíti.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×