eur:
394.11
usd:
355.57
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám
Match ball lying on the parquet near 9 m line.
Nyitókép: Dziurek/Getty Images

Hazai győzelemmel búcsúzott a selejtezőben a Ferencváros

A Ferencváros nem jutott csoportkörbe a férfi kézilabda Európa-ligában, ám saját közönsége előtt 34-32-re kerekedett a dán Bjerringbro-Silkeborg fölé a párharc vasárnapi, népligeti visszavágóján.

Az első mérkőzést múlt szombaton 45-27-re nyerte meg házigazdaként a Silkeborg, így biztos előnnyel várta a visszavágót.

A vasárnapi összecsapás eleje kiegyenlített volt, az első húsz perc után 11-11 volt az állás, az első játékrész hajrájában azonban négy góllal is elhúzott a vendég együttes (14-18), a szünetre innen tudott két találatra zárkózni a Ferencváros. A fordulás után tíz perccel ismét egyenlő állást mutatott az eredményjelző (21-21). A továbbjutó kérdése egy pillanatig sem volt kérdéses, a hazaiak a mérkőzés megnyeréséért hajtottak, ez végül két góllal sikerült is.

Győri Mátyás kilenc góllal, Borbély Ádám 12 védéssel járult hozzá a visszavágó megnyeréséhez, a silkeborgi Nikolaj Christensen 11 találatával lett a mérkőzés legeredményesebbje.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 23:31
×
×
×
×