eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
A ferencvárosi Lisztes Krisztián a labdarúgó Konferencia-liga csoportkör harmadik fordulójában játszott Genk - Ferencvárosi TC mérkőzés előtt a genki Cegeka Arénában 2023. október 26-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Figyelmeztető üzenetet küldött Marco Rossi Lisztes Krisztiánnak

Ismert, a magyar labdarúgás ferencvárosi reménysége most kezdi németországi légióséletét. De a szövetségi kapitány szerint semmit nem fog ingyen megkapni.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint Lisztes helyesen döntött, hogy az Eintrachthoz igazolt, de figyelmeztette is őt.

A Sportbuzzer.de portálon megjelent kapitányi nyilatkozatból kiviláglik, Rossi nagy drukkere a fiatal játékosnak, és különleges oka van rá, hogy kövesse teljesítményét: az olasz mester maga a '96/'97-es szezonban egy sikertelen időszakot töltött a németeknél, és szeretné, ha ezt Lisztes nem élné át.

"Krisztiánban hatalmas potenciál van. Itt úgy vélekednek róla, hogy ő a magyar válogatott feltörekvő csillaga. A mi szempontunkból helyes a döntése, hogy a Frankfurtba igazolt. Játszottam az Eintrachtban, ismerem a környezetet, és tudom, hogy a klub a múltban is nagyszerű lehetőség volt a fiatal tehetségek számára" - mondta Rossi.

De arra figyelmeztette a labdarúgót, teljesítenie kell, ha szintet akar majd lépni.

"Tiszta fejjel kell játszania, és gyorsan rá kell jönnie, hogy mi a fontos, különösen Németországban. Minél hamarabb, annál jobb neki, és nekünk is" - utalt a válogatott szempontjaira.

Szerinte ha Lisztes Krisztián azt hiszi, hogy ő már sztár, és ingyen kap valamit, akkor a negyedosztályban fog játszani a Frankfurt tartalékcsapatánál - jelent meg a nyilatkozat magyarul a Csakfocin.

Címlapról ajánljuk

Csizmazia Gábor: Trump jól él azzal, hogy náluk rendezettség és erő, míg a demokratáknál káosz van

A jelölt kevés konkrétumot mondott a republikánusok konvencióját lezáró beszédében, inkább olyan kérdéseket vetett fel, amelyek széles körben érintik a szavazókat – mondta az InfoRádióban az NKE tudományos munkatársa, aki beszélt az egyre nagyobb nyomás alá kerülő Joe Bidenről is, aki visszaléphet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Péntekről szombatra virradó éjjel telefonon beszélt egymással Donald Trump republikánus elnökjelölt, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, és amelyről Trump azt kommunikálta, hogy gyors békét fog teremteni Ukrajnában. Zelenszkij erről nem tett említést, arról viszont igen, hogy megállapodtak egy személyes találkozóban, amelyen majd a tartós béke lehetőségeit egyeztetik. Közben az éjjel az oroszok ismét támadták az ukrán energetikai infrastruktúrát, és az is kiszivárgott, hogy az amerikai Patriot rakétarendszer rakétagyártásának felpörgetése akadályokba fog ütközni Japánban, mert egy kritikus fontosságú alkatrészből hiány van. Friss híreink a háborúról szombaton.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×