eur:
390.48
usd:
358.61
bux:
72940.89
2024. július 19. péntek Emília
Szocsi, 2018. június 23.Szymon Marciniak lengyel bíró (b) kiállítja a német Jerome Boatenget az oroszországi labdarúgó-világbajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Németország - Svédország mérkőzésen  a szocsi Fist Stadionban 2018. június 23-án. (MTI/EPA/Friedemann Vogel)
Nyitókép: Friedemann Vogel

Felfüggesztett pénzbírságot kapott a világbajnok futballista

Felfüggesztett pénzbírságot kapott testi sértési ügyének lezárásaként Jerome Boateng, a németek világbajnok labdarúgója.

A 35 éves hátvéd a vád szerint egy 2018-as karibi nyaralás során inzultálta és megütötte két gyermekének édesanyját, akit meg is harapott, illetve a földre lökött, valamint hozzávágott egy lámpát és egy hűtőtáskát. A játékos tagadta a vádakat.

A müncheni bíróság pénteken 200 ezer eurós büntetéssel sújtotta a futballistát, akinek ugyanakkor csak egy esetleges újabb vétség esetén kell fizetnie.

A Bayern Münchenben 2011 és 2021 között szerepelt Boateng - aki 2014-ben nyert vb-címet a német válogatottal - az utóbbi években a francia Lyont és az olasz Salernitanát erősítette, majd idén májusban kétéves szerződést kötött az osztrák LASK-kal.

Címlapról ajánljuk
Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.

Németh Zsolt: a békemisszió lesz Orbán Viktor beszédének középpontjában a Tusványoson

Jobb pályán – ez lesz a mottója a jövő héten kezdődő Tusványosi Nyári Szabadegyetemnek. Az elnevezés többszintű értelmezéséről is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke, a szabadegyetem alapítója.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×