eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
A későbbi győztes Milák Kristóf a férfi 100 méteres pillangóúszás döntőjében a belgrádi vizes Európa-bajnokságon 2024. június 20-án.
Nyitókép: Derencsényi István

Milák Kristóf megcsinálta

Milák Kristóf címét megvédve arany-, Kós Hubert pedig ezüstérmet nyert 100 méter pillangón csütörtökön a belgrádi úszó Európa-bajnokságon.

Kós a legjobb, míg Milák a harmadik idővel várta a finálét, igaz, utóbbi még a szerdai középdöntő előtt 10 perccel a 100 méter gyors fináléjában volt érdekelt.

A finálé elképesztően szorosan alakulat, a két magyar a második és harmadik helyen fordult, és még öt méterrel a vége előtt is a lengyel Jakub Majerski vezetett, a szám olimpiai ezüstérmese és a 200 méter hát magyar világbajnoka azonban egyaránt hamarabb érintette a falat.

Milák a magyar küldöttség harmadik aranyát szerezte a szerb fővárosban zajló kontinensviadalon.

"Az Európa-bajnokság előtt szó nélkül aláírtam volna ezt az időeredményt, nyilván ez csak ezüstérem, de Kristóf mögött ez sokkal jobban ragyog" - nyilatkozta a vegyes zónában Kós, aki kijelentette, hogy a 200 méter hát mellett ezt a számot is biztosan vállalja a párizsi olimpián. Hozzátette, lehet, hogy még egy száma lesz majd a francia fővárosban.

Férfi 100 m pillangó, Európa-bajnok:

1. MILÁK KRISTÓF 50.82 másodperc

2. KÓS HUBERT 50.96

3. Jakub Majerski (Lengyelország) 50.98

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Hajszálon múlhat az amerikai elnökválasztás eredménye, és ez a tőzsdéknek nagyon rossz hír

Hajszálon múlhat az amerikai elnökválasztás eredménye, és ez a tőzsdéknek nagyon rossz hír

Már a 2020-as amerikai elnökválasztás is megmutatta, hogy viszonylag nagy országos szavazatkülönbség esetén is tud nagyon szoros eredmény kialakulni az elektori rendszerben döntő egyes csatatérállamokban. Ha most az 51 amerikai állam egyedi elnökválasztási esélyeit megvizsgáljuk, azt láthatjuk, hogy olyan extrémen szoros versenyfutás is jöhet, ahol Pennsylvania állam egymaga dönti el a végeredményt. Egy kiélezett helyzetben pedig nagy kérdés lehet, hogy lesz-e kvázi azonnali végeredmény, vagy hetekig-hónapokig tartó bizonytalanság veszi kezdetét. Hasonló témákkal is foglalkozunk a november 6-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Jelentkezés és regisztráció itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×