eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 13. szombat Jenő
Narancssárga anyaggal bevont házak előtt egy nagy futball-labda és narancssárga zászlócskák a hágai Marktwegen 2024. június 13-án, a németországi labdarúgó Európa-bajnokság kezdete előtti napon. A Marktweg egyike azoknak a hollandiai utcáknak, amelyek hagyományosan az uralkodócsalád színeibe öltöznek, amikor a Holland labdarúgó-válogatott világ- vagy Európa-bajnokságon játszik.
Nyitókép: Peter Dejong

Őrületes meccset játszottak a hollandok a lengyelekkel

A holland válogatott hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a lengyel csapatot a németországi labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának vasárnapi nyitómérkőzésén.

Az első félidőben szinte végig fölényben játszottak a sok gólhelyzetet kialakító hollandok, de mivel egy kivételével szinte az összeset elpuskázták, így egyenlő állással vonultak el a szünetre a csapatok.

A fordulás után - a lengyelek jó tíz perce ellenére - ismét szinte végig a hollandok akarata érvényesült, hatalmas mezőnyfölényük a hajrában, a két perccel korábban csereként beállt Weghorst gólja révén érett győzelemmé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Jó napot zártak az amerikai tőzsdék

Jó napot zártak az amerikai tőzsdék

Tegnap az amerikai inflációs adatok közlését követően egy nagyobb profitrealizálás vette kezdetét Amerikában, az esést a Nasdaq vezette: a főként technológiai cégeket tömörítő index több mint 2 százalékot zuhant.Ezt követően Ázsiában is főként estek a tőzsdék: az esést a jappán Nikkei vezette. Ennek ellenére Európában jó hangulatban telik a kereskedés, a vezető indexek erősödnek, és a BUX is felfelé vette az irányt, délután pedig már Amerikában is emelkednek a tőzsdék a csütörtöki esést követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×