eur:
390.1
usd:
357.45
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Az Újpest FC labdarúgócsapata edzésen a Konferencia Liga harmadik fordulója előtt, a svájci FC Basel elleni mérkőzés előtti napon a fővárosi Szusza Ferenc Stadionban 2021. augusztus 4-én. A visszavágó egy hét múlva lesz Svájcban.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Nem forgolódott sokáig új edzőért az Újpest

A korábban a Fehérvár FC-t irányító Bartosz Grzelak lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC vezetőedzője.

A klub pénteki beszámolója szerint a döntést hosszas kiválasztás előzte meg, és a svéd szakembert elsősorban az erős vezetői képességei miatt nevezték ki, amellyel képes arra, hogy csapatot kovácsoljon a magyar és a külföldi játékosokból.

"Fontos szerepet játszott a döntésben, hogy az OTP Bank Ligában már bizonyított, remekül fel tudtuk térképezni. Olyan edzőről van szó, aki a megújuló klub filozófiájával azonos értékeket képvisel. Hisz a kemény, kitartó és következetes munkában, az elemzések, adatok felhasználásában és a széleskörű szakmai stáb közös munkájában" - állt a futballklub elnöki üzenetében.

A lila-fehéreket februártól a szezon végéig Mészöly Géza irányította, a csapat pedig a 10. helyen zárt.

A Grzelak vezette Fehérvár egy ponttal csúszott le a dobogóról, és lett negyedik.

Címlapról ajánljuk
ZDF: Vlagyimir Putyinnak köszönheti NOB-elnöki posztját Thomas Bach

ZDF: Vlagyimir Putyinnak köszönheti NOB-elnöki posztját Thomas Bach

Alig egy héttel a párizsi olimpiai játékok július 26-i megnyitója előtt állt elő a ZDF német közszolgálati televízió azzal az "exkluzív" információval , amely szerint Thomas Bach NOB-elnök annak idején Vlagyimir Putyinnak köszönhette megválasztását a szervezet élére.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 18. 17:47
×
×
×
×