eur:
398.24
usd:
371.94
bux:
69536.56
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Szoboszlai Dominik (b) és Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott tagjai a csapat új mezének bemutató sajtótájékoztatóján az újonnan elkészült Puskás Arénában 2019. november 11-én. A nemzeti együttes a Puskás Arénát november 15-én este az Uruguay elleni barátságos mérkőzéssel avatja fel.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs váratlanul felbukkant egy szórakozóhelyen és feldobta a hangulatot - videó

Sőt, a Liverpool magyar játékosa ezúttal lemezlovasként is kipróbálhatta magát.

A két középpályás együtt bulizott Budapest egyik ötödik kerületi szórakozóhelyén csütörtökről péntekre virradó éjjel és hajnalban - írja a csakfoci.hu egy olvasó által küldött levél és videó alapján.

A felvételen az látszik, ahogy

Szoboszlai néhány pillanat erejéig beállt a dj-pult mögé és bekeverte a fociszurkolók egyik kedvenc dalát, ami jól hallhatóan elnyerte a közönség tetszését.

Mivel a múlt héten mind a Premier League-ben, mind az NB I-ben befejeződtek a küzdelmek, így a magyar válogatott egykori és jelenlegi csapatkapitánya is éppen a nyári szünetét tölti. Szoboszlai Dominiknek azonban kevesebb ideje lesz pihenni, ugyanis a nemzeti csapat hamarosan megkezdi a felkészülést a németországi Eb-re.

A labdarúgók bulizásáról készült rövid, de hangulatos videót itt tekintheti meg.

Címlapról ajánljuk

DK-s pártalapító küldte el Gyurcsány Ferencet

A Facebook-oldalán posztolt Leel-Őssy Gábor, a 2010-es pártalapítók egyike, aki a 2022-es választáson az ellenzéki összefogás képviselőjelöltje volt. Azt ajánlott a Gyurcsány Ferencnek, hogy megírhatná első könyvét
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×