eur:
396
usd:
369.93
bux:
0
2024. június 26. szerda János, Pál
Szoboszlai Dominik (b) és Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott tagjai a csapat új mezének bemutató sajtótájékoztatóján az újonnan elkészült Puskás Arénában 2019. november 11-én. A nemzeti együttes a Puskás Arénát november 15-én este az Uruguay elleni barátságos mérkőzéssel avatja fel.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs váratlanul felbukkant egy szórakozóhelyen és feldobta a hangulatot - videó

Sőt, a Liverpool magyar játékosa ezúttal lemezlovasként is kipróbálhatta magát.

A két középpályás együtt bulizott Budapest egyik ötödik kerületi szórakozóhelyén csütörtökről péntekre virradó éjjel és hajnalban - írja a csakfoci.hu egy olvasó által küldött levél és videó alapján.

A felvételen az látszik, ahogy

Szoboszlai néhány pillanat erejéig beállt a dj-pult mögé és bekeverte a fociszurkolók egyik kedvenc dalát, ami jól hallhatóan elnyerte a közönség tetszését.

Mivel a múlt héten mind a Premier League-ben, mind az NB I-ben befejeződtek a küzdelmek, így a magyar válogatott egykori és jelenlegi csapatkapitánya is éppen a nyári szünetét tölti. Szoboszlai Dominiknek azonban kevesebb ideje lesz pihenni, ugyanis a nemzeti csapat hamarosan megkezdi a felkészülést a németországi Eb-re.

A labdarúgók bulizásáról készült rövid, de hangulatos videót itt tekintheti meg.

Címlapról ajánljuk
Kiss J. László az Arénában: még ez a német kormány fog evickélni 2025 szeptemberéig

Kiss J. László az Arénában: még ez a német kormány fog evickélni 2025 szeptemberéig

Az EP-választás megmutatta a német politikai erőviszonyokat, a kormánypártok kisebbségbe kerültek, de így sem számít előre hozott választásokra Kiss J. László. A Budapesti Corvinus Egyetem emeritus professzora az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az AfD jövőjéről, a lehetséges kancellárjelöltekről és arról, hogy a sorkötelezettség miért nem nyerő téma Németországban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×