eur:
397.13
usd:
369.77
bux:
70022.97
2024. június 14. péntek Vazul
Kubatov Gábor, az FTC elnöke az FTC legendás labdarúgójáról, Fenyvesi Mátéról elnevezett díj alapítása alkalmából rendezett ünnepségen a Groupama Arénában 2023. szeptember 19-én. Az elismerést minden évben a klub olyan U15-ös korosztályú játékosa kaphatja meg, aki a Ferencváros 76-szoros válogatott balszélsője szellemiségének megfelelően teljesít.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Éles hangvételű üzenetet kapott Kubatov Gábor az Újpest szurkolóitól

A sorsolás Ferencváros-Újpest mérkőzést hozott az NB I 2023-2024-es szezonzárójára - a lila-fehérek szurkolói üzenetet küldtek a csapatuk kiejtéséről fantáziáló Kubatov Gábornak.

Az Újpest szervezett szurkolói csoportjainak felületén megjelent közlemény szerint a IV. kerületi ultrák kihagyják a Ferencváros elleni rangadót. Mint fogalmaztak, nem igényelnek csoportjuknak jegyet, mert nem kívánnak asszisztálni Kubatov Gábor ferencvárosi klubelnök "bohócbulijához" - számol be róla az Index.

A Ferencváros már hetekkel korábban megünnepelte a bajnoki címet, az aranyérmet viszont csak az utolsó fordulóban osztják majd ki.

Az Újpest szurkolói közleményükben azt írják: "Az utóbbi években távolmaradásunkkal vagy egyéb módokon mindig hangot adtunk véleményünknek. Legyen szó akár címercseréről, a csapat szerepléséről vagy a hazai futballt átszövő politikai behatásokról. Most ennek újfent eljött az ideje!

Nem veszünk részt Kubatov bohócbuliján, az utolsó fordulóban. Mindenki tudja, hogy az egész bajnokság egy cirkusz, melynek méltó lezárásaként az év utolsó derbijén összegyűlnek hazánk leégett celebjei, hogy együtt bohóckodjanak, szelfizzenek a fradi vezetőivel és az ehhez asszisztáló nézőkkel. Akkor most már azt is tudja meg mindenki, hogy

az Újpest Tábor szervezett csoportjai, a klubbal egyeztetett döntése értelmében nem asszisztál ehhez a bohózathoz a szezon utolsó meccsén.

A klub felé jeleztük kérésünket, és ezt tiszteletben tartva nem igényel vendégjegyeket a Groupamába" - indokolják döntésüket.

A lilák azt is hozzáteszik, hogy a távolmaradás nem kötelező, a döntés értelmében a szervezett csoportok tagjai a Szusza Ferenc Stadionnál gyülekeznek és szurkolnak majd. Hangsúlyozzák, "nem érekli őket a cirkusz", ebből kimaradnak.

A lap hozzáteszi, az Újpest szurkolóinak éles nyelvű üzenete alighanem reakció Kubatov Gábor nem sokkal korábbi nyilatkozatára, mikor arról beszélt, ha tehetné, kiejtené az Újpestet az NB I-ből.

Címlapról ajánljuk

Vitézy Dávid: visszahívott Karácsony Gergely, és elnézést kért

Karácsony Gergely elnézést kért kiszivárgott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni vetélytársát – közölte Vitézy Dávid Facebook-bejegyzésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×