eur:
388.9
usd:
359.8
bux:
68123.49
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A későbbi győztes Milák Kristóf a 200 méteres férfi pillangóúszás döntőjében a 125. úszó országos bajnokságon Kaposváron 2023. április 20-án.
Nyitókép: MTI/Derencsényi István

Milák Kristóf a világ idei harmadik legjobb idejét úszta pénteken

A világ idei harmadik legjobb idejével nyert pénteken Milák Kristóf 100 méter pillangón a Duna Arénában rendezett úszó országos bajnokságon.

A szám olimpiai ezüstérmese 50.99 másodperccel csapott célba.

A Honvéd 24 éves klasszisa egy év szünet után versenyzett újra, ezt megelőzően legutóbb tavaly a Kaposváron rendezett ob-n indult. Ezúttal hat számot vállalt, 50, 100 és 200 méter gyorson, valamint 100 és 200 méter pillangón nyert, csak 50 méter pillangón lett második Szabó Szebasztián mögött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Kulcsfontosságú adat jött, pattannak a tőzsdék

Kulcsfontosságú adat jött, pattannak a tőzsdék

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentette az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indíthatja a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×