eur:
390.19
usd:
365.23
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Az első helyezett Hosszú Katinka a női 200 méteres vegyesúszás elődöntőjében a budapesti vizes Európa-bajnokságon a Duna Arénában 2021. május 21-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Rossz hír Hosszú Katinka háza tájáról

Vége a Kooolnak, a háromszoros olimpiai bajnok úszó nagy reményekkel indult vállalkozásának.

Hosszú Katinka és férje, Layber-Gelencsér Máté még 2022-ben Koool névvel bisztrót nyitott Budapesten, amely viszont most azt a hírt közölte magáról a közösségi médiában, hogy bezár, hétfőn már nem nyit ki.

Az ok: a bisztró vallomása szerint a magas színvonalat a jelenlegi gazdasági környezetben nem tudták tartani, a folytatás csak hanyatlás árán lett volna elképzelhető, ezt viszont fogyasztóikkal szemben nem engedi meg magának a mintegy két éves hely.

A sportoló januárban még arról írt, hogy üzlettársra lenne szüksége - idézi fel az Index.

Hosszú Katinka közben gőzerővel készül jövő heti visszatérésére az uszodába, hatodik olimpiáját veszi célban, elsőként az úszók országos bajnokságán a Duna Arénában jövő keddtől. Legutóbb a 2022-es Eb-n úszott versenyen. Most nevezését 100 méter pillangón, valamint 200 és 400 méter vegyesen adta le.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×