eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Willi Orbán, az RB Leipzig játékosa (b), miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének Real Madrid-RB Leipzig visszavágó mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2024. március 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Ballesteros

Elit társaság tagja lett Willi Orbán

A magyar válogatott Willi Orbán is bekerült a WhoScored szaklapnál a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének álomcsapatába.

A futballstatisztikákkal foglalkozó oldal azzal indokolta a RB Leipzig hátvédjének beválogatását, hogy a Real Madrid elleni visszavágón szerzett gólja mellett mindkét mérkőzésen remekül megoldotta védőfeladatát.

A 31 éves játékos a kimutatás szerint négy szerelést, nyolc tisztázást és hat blokkot mutatott be, a visszavágón pedig öt légi párharcot nyert meg.

A lipcseiek a hazai 1-0-s vereség után idegenben 1-1-es döntetlent játszottak a Reallal, így nem jutottak be a negyeddöntőbe, melynek sorsolását pénteken délben rendezik. A madridi meccs legjobb játékosának Orbánt választották.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×