eur:
393.85
usd:
367.85
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
SHEFFIELD, ENGLAND - MARCH 4: Kai Havertz of Arsenal celebrates scoring his teams fourth goal during the Premier League match between Sheffield United and Arsenal FC at Bramall Lane on March 4, 2024 in Sheffield, England. (Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images)
Nyitókép: Joe Prior/Visionhaus via Getty Images

Megszületett a százötvenezredik gól a Premier League-ben

Kai Havertz, az Arsenal német futballistája szerezte az angol élvonal történetének százötvenezredik gólját.

A 24 esztendős futballista hétfő este a Sheffield United otthonában aratott 6–0-s győzelem alkalmával a negyedik gólt lőtte, ez volt a jubileumi találat az első osztályban.

Fölényes győzelmével a londoni gárda 63 éves angol rekordot is beállított: sorozatban a harmadik idegenbeli bajnoki mérkőzésén diadalmaskodott legalább ötgólos különbséggel, erre eddig csak 1961-ben a Burnley volt képes.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×