eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
SHEFFIELD, ENGLAND - MARCH 4: Kai Havertz of Arsenal celebrates scoring his teams fourth goal during the Premier League match between Sheffield United and Arsenal FC at Bramall Lane on March 4, 2024 in Sheffield, England. (Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images)
Nyitókép: Joe Prior/Visionhaus via Getty Images

Megszületett a százötvenezredik gól a Premier League-ben

Kai Havertz, az Arsenal német futballistája szerezte az angol élvonal történetének százötvenezredik gólját.

A 24 esztendős futballista hétfő este a Sheffield United otthonában aratott 6–0-s győzelem alkalmával a negyedik gólt lőtte, ez volt a jubileumi találat az első osztályban.

Fölényes győzelmével a londoni gárda 63 éves angol rekordot is beállított: sorozatban a harmadik idegenbeli bajnoki mérkőzésén diadalmaskodott legalább ötgólos különbséggel, erre eddig csak 1961-ben a Burnley volt képes.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×