eur:
390.27
usd:
365.29
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A győri Silje Margaretha Solberg a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében, a Győri Audi ETO KC és a francia Brest Bretagne Handball mérkőzésen a Papp László Budapest Sportarénában 2021. május 29-én. A címvédő győri csapat hétméteres-párbaj után 27-25-re kikapott.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Világsztár távozik a Győr női kézilabdacsapatától

A kétszeres világ- és négyszeres Európa-bajnok kézilabdakapus az idény végén távozik a Győri Audi ETO KC női csapatától.

A bajnoki címvédő klub honlapjának szerdai tájékoztatása szerint hosszas tárgyalásokat folytattak a norvég játékossal, aki személyes okok miatt nem hosszabbította meg a szerződését.

A 33 éves kapus 2020 nyarán érkezett Győrbe. A bajnokságot kétszer, a Magyar Kupát egyszer nyerte meg, a Bajnokok Ligájában pedig egy-egy ezüst- és bronzérmet szerzett a csapattal.

"Nagyon nehéz döntést kellett meghoznunk, hiszen nagyon jól érzem magam Győrben. A klub mindenben támogatott az elmúlt évek során. Az életben vannak helyzetek, ahol nem csak önmagunkat, hanem a családunkat is nézni kell. Búcsúzni nem szeretnék még, hiszen a hátralevő fél évben minden fronton szeretném segíteni a csapatot" - mondta Silje Solberg.

A győri klub a kapusposzttal kapcsolatos tárgyalások eredményéről csütörtökön ad további tájékoztatása.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×