eur:
388.9
usd:
363.08
bux:
68275.9
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Papp Nikoletta (b) és a montenegrói Itana Grbic az olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában játszott Montenegró - Magyarország mérkőzésen a svédországi Helsingborgban 2023. december 4-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Megalázó vereség Montenegrótól a kézilabda-világbajnokságon

Az első félidőben még 3 góllal vezett Magyarország a kézilabda Európa-bajnokság csoportmérkőzésén.

Az olimpiai kvalifikációs világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Montenegró 24-18-ra nyert Magyarország ellen. Az volt a döntő, hogy a második félidő elején 12 percen át (az első találat után) nem dobott gólt a magyar válogatott.

Helsingborg, 2023. december 4.
Papp Nikoletta (b) és Bordás Réka (j), valamint a montenegrói Matea Pletikosic az olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában játszott Montenegró - Magyarország mérkőzésen a svédországi Helsingborgban 2023. december 4-én.
MTI/Illyés Tibor
Helsingborg, 2023. december 4. Papp Nikoletta (b) és Bordás Réka (j), valamint a montenegrói Matea Pletikosic az olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában játszott Montenegró - Magyarország mérkőzésen a svédországi Helsingborgban 2023. december 4-én. MTI/Illyés Tibor

A göteborgi középdöntőben legközelebb csütörtökön lép pályára az A csoport harmadik helyezettje ellen.

Olimpia a tét

A magyar válogatott így két ponttal jutott a göteborgi középdöntőbe, ahol Svédország és Horvátország együttese már biztosan ellenfél lesz, a harmadik rivális pedig Szenegál és Kína csapata közül kerül ki. A hatosból az első két együttes kerül majd a negyeddöntőbe. Ez egyúttal jó eséllyel az olimpiai kvalifikációs tornán való részvételt is jelent, mivel a világbajnok (francia aranyérem esetén a második helyezett) kijut a jövő nyári párizsi olimpiára, a következő hat csapat pedig - amelynek még nincs kvótája, vagy selejtezős helye - részt vehet az áprilisi selejtezőtornák egyikén.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×