eur:
389.64
usd:
358.86
bux:
66305.72
2024. február 26. hétfő Géza
Papp Nikoletta (b) és a montenegrói Itana Grbic az olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában játszott Montenegró - Magyarország mérkőzésen a svédországi Helsingborgban 2023. december 4-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Megalázó vereség Montenegrótól a kézilabda-világbajnokságon

Az első félidőben még 3 góllal vezett Magyarország a kézilabda Európa-bajnokság csoportmérkőzésén.

Az olimpiai kvalifikációs világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Montenegró 24-18-ra nyert Magyarország ellen. Az volt a döntő, hogy a második félidő elején 12 percen át (az első találat után) nem dobott gólt a magyar válogatott.

Helsingborg, 2023. december 4.
Papp Nikoletta (b) és Bordás Réka (j), valamint a montenegrói Matea Pletikosic az olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában játszott Montenegró - Magyarország mérkőzésen a svédországi Helsingborgban 2023. december 4-én.
MTI/Illyés Tibor
Helsingborg, 2023. december 4. Papp Nikoletta (b) és Bordás Réka (j), valamint a montenegrói Matea Pletikosic az olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában játszott Montenegró - Magyarország mérkőzésen a svédországi Helsingborgban 2023. december 4-én. MTI/Illyés Tibor

A göteborgi középdöntőben legközelebb csütörtökön lép pályára az A csoport harmadik helyezettje ellen.

Olimpia a tét

A magyar válogatott így két ponttal jutott a göteborgi középdöntőbe, ahol Svédország és Horvátország együttese már biztosan ellenfél lesz, a harmadik rivális pedig Szenegál és Kína csapata közül kerül ki. A hatosból az első két együttes kerül majd a negyeddöntőbe. Ez egyúttal jó eséllyel az olimpiai kvalifikációs tornán való részvételt is jelent, mivel a világbajnok (francia aranyérem esetén a második helyezett) kijut a jövő nyári párizsi olimpiára, a következő hat csapat pedig - amelynek még nincs kvótája, vagy selejtezős helye - részt vehet az áprilisi selejtezőtornák egyikén.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

A miniszterelnök napirend előtti szónoklatával indult a tavaszi parlamenti félév. Az első ülésen választanak új köztársasági elnököt és hagyhatják jóvá a honatyák Svédország NATO-csatlakozásának magyar támogatását. Tartson velünk, az eseményeket folyamatosan közvetítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma- Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma- Interaktív online előadás

A sikeres kereskedőket a sikertelenektől az választja el, hogy hol lépnek be és hol lépnek ki a pozícióból. Senkinek nincs jövőbe látó szemüvege, de a fontos szintek azonosításával sokat javíthatunk esélyeinken a tőzsdeparketten. De miért ilyen fontosak? A hosszú távon is profitábilis kereskedési stratégiák alappillére a támasz-ellenállás, erre célszerű minden kereskedőnek felépítenie a belépési és kilépési rendszerét. Ezen szintek figyelmen kívül hagyása mellett nem érhetsz el konzisztens eredményt, hiszen a kockázatkezelésben is meghatározó szerepet töltenek be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×