eur:
389.43
usd:
361.53
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A szerb Novak Djokovic ünnepel, miután három szettben legyőzte a görög Sztefanosz Cicipaszt az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében Melbourne-ben 2023. január 29-én. Djokovic 22. Grand Slam-trófeájával utolérte az örökrangsor élén Rafael Nadalt, és január 30-tól újra világelső lesz.
Nyitókép: A szerb Novak Djokovic ünnepel, miután három szettben legyőzte a görög Sztefanosz Cicipaszt az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében Melbourne-ben 2023. január 29-én. MTI/AP/Asanka Brendon Ratnayake

Novak Djokovics két szettben diadalmaskodott a párizsi fináléban

A 24-szeres Grand Slam-tornagyőztes Novak Djokovics nyerte az 5,8 millió euró összdíjazású párizsi tenisztornát, miután a vasárnapi fináléban két szettben legyőzte a bolgár Grigor Dimitrovot.

A 36 éves szerb világelsőnek mindössze 1 óra 39 percre volt szüksége a diadalhoz, amelyet az első meccslabdájának értékesítésével aratott.

Az első helyen kiemelt Djokovics az első játszmában 3:3-nál vette el az ellenfél adogatását és innen nem hibázott, 6:4-re nyerte a szettet. A folytatásban előbb 2:2-nél, majd 5:3-nál brékelt a szerb világklasszis, akinek ez volt pályafutása 97. ATP-tornagyőzelme.

Eredmény, döntő:

Djokovics (szerb, 1.)-Dimitrov (bolgár) 6:4, 6:3

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×