eur:
389.21
usd:
363.88
bux:
68145.13
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
LIVERPOOL, ENGLAND - OCTOBER 29: Morgan Gibbs-White of Nottingham Forest is challenged by Dominik Szoboszlai of Liverpool during the Premier League match between Liverpool FC and Nottingham Forest at Anfield on October 29, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Jan Kruger/Getty Images)
Nyitókép: Jan Kruger/Getty Images

Szoboszlai Dominik ismét varázsolt a Premier League-ben – videó

Szoboszlai Dominik két gólpasszal vette ki a részét a Liverpool 3-0-s hazai sikeréből a Nottingham Forest ellen az angol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában, vasárnap.

A hazaiak a 32. percben szerezték meg a vezetést, majd Szoboszlai majdnem az alapvonalról adott pontos passzt Darwin Núneznek, aki kétgólosra növelte az előnyt.

A fordulás után a 23. születésnapját szerdán ünneplő magyar válogatott középpályás saját térfelén szerzett labdát, amelyet előreívelt Mohamed Szalah irányába, a játékszer pedig átpattant a Nottingham rosszul kimozduló hálóőre fölött, Szalah így az üres kapuba lőhetett.

Szoboszlai Dominik két gólpasszával a meccs legjobbja címet is kiérdemelte – közölte a Liverpool FC a közösségi oldalán.

A hajrában les miatt meg nem adott gólt is szerző Liverpool tíz forduló alatt szerzett 23 ponttal pillanatnyilag a bajnokság harmadik helyén áll.

Premier League, 10. forduló:

Liverpool-Nottingham Forest 3-0 (2-0)

West Ham United-Everton 0-1 (0-0)

Aston Villa-Luton Town 3-1 (1-0)

Brighton-Fulham 1-1 (1-0)

szombaton játszották:

Chelsea-Brentford 0-2 (0-0)

Arsenal-Sheffield United 5-0 (1-0)

Bournemouth-Burnley 2-1 (1-1)

Wolverhampton Wanderers-Newcastle United 2-2 (1-2)

pénteken játszották:

Crystal Palace-Tottenham Hotspur 1-2 (0-0)

később:

Manchester United-Manchester City 16.30

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en

Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en

A Portfolio Csoport idén tavasszal is megrendezi a GEN Z Fest-et: május 9-én az Akváriumban a fókusz újra a mesterséges intelligencián, a pénzügyeken, a környezetvédelmen és a jövő kihívásain lesz. A fesztivál Delfinek között című programjában három mentor várja a fiatal felnőttek vállalkozásait és ötleteit, hogy egy 15 perces pitchet követően tanácsokkal és megoldási javaslatokkal támogassák őket. A jelentkezés holnap zárul!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×